fredag 23 januari 2009

Natasha


Natasha är en brittisk film från år 2006 som är regisserad av Jag Mundhra.
Engelskt tal, ej text
Widescreen 2.35:1
Filmen börjar i ett grått och trist St Petersburg i Ryssland, i själva verket är rysslandscenerna inspelade i Bukarrest i Rumänien, som är numera en populär inspelningsplats. En rysk tjej vid namn Natasha har fått en inbjudan till en brittisk skola som utbytesstudent. Hon bör med sin snygga kusin Anna som jobbar som strippa på en strippklubb i St Petersburg, hon vet inget om kusinens arbete.
Några gangsters tar kål på klubbägaren och Anna blir vittne till mordet och gangsterna måste ta tag i henne. Dom tar fel på hennes och Natsha så dom tar kål på Natasha istället. Hon i sin tur är smart och tar Natshas pass och reser till Storbritannien och hon ska bo hos en prästfamilj i en liten mysig by på den brittiska landsbygden.
Alla i byn blir fashinerade av hennes skönhet, allt från familjen till bandytränaren. Men under den vackra utan döljer sig henens bakgrund och både den ryska polisen och ryska maffian tar sig till Storbritannien för att på vars ett sätt hitta henne och hela byn blir inblandade i det hela.
Filmen var helt klart underhållande och bjöd på en enkel historia, lite action och naket.
6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar