söndag 21 juni 2009

Miss March


Engelskt tal, ej text
Widescreen 1.85:1
Miss March är en ny amerikansk komedi från år 2009 som är regisserad av Zach Cregger och Trevor Moore som handlar om två killar som är på fest och då ska den ena ha sex med sin flickvän för första gången och när han har tagit några glas för mycet och ska gå så tar han fel dörr och ramlar ner för trapporna ner i källaren där han får en bokhylla och annat skit över sig vilket gör att han hamnar i koma och hans vän får liv i honom igen med ett basebollslag så läser hans vän som vanligt Playboy och där han hans flickvän hoh har gått och blivit Miss March därav av filmens titel.
Självklart så vill ha träffa henne igen efter 4 år och hans vän tar med honom från sjukhuset och dom bestämmer sig för att gå på Playboyfesten på Playboy Mansion i Los Angeles där hon kommer att finns på plats. Först ska dom träffa deras vän Horsedick.MPEG som är den kändaste rapartisten och finns i Chicago, han kan nog fixa in dom på Playboyfesten. Men vägen dit är lång och efter sig har dom elaka brandmän och stöter även på ett östeuropeiskt lesbiskt par och annat på vägen dit.
Filmen var riktigt kul och bjöd på lättsamma skämt och några fina tuttar. En kul grej att det är killarna själva som har regisserat filmen och Hugh Hefner spelar sig själv i filmen.
6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar