lördag 13 juni 2009

Live


Bolag: Sandrew Metronome Distribution Sverige AB
Format: DVD PAL region 2
Engelskt tal, SE/NO/DK/FI text
Widescreen 1.78:1
Live! är en amerikansk svart komedi från år 2006 som är regisserad av Bill Guttentag som handlar om en amerikansk kabelkanal vars TV-producent Katy som spelas av snyggingen Eva Mendes som vill göra ett TV-program som aldrig tidigare har gjorts och hon försöker att sälja in idéen till cheferna på TV-kanalen och annonsörerna där Tv-programmet som sädan i direktsändning inför en studiopublik och alla TV-tittarna där 6 loika amerikanser emd olika bakgrund står i direktsändning i en TV-studio och tävlar i rysk roulette där en skjuter ihäl sig själv i huvudet och dom andra fem vinner vars 5 miljoner dollar.
För att lyckats att övertala cheferna på TV-kanalen och sälja in idéen och få annonsörer så annordas det uttagning för att få deltagare till TV-programmet och TV-idéen blir laglig för att deltagarna är med frivilligt så är det bara att vänta in tills programmet ska sändas.
Filmen var helt klart underhållande och gjord lite som en dokumentär då ett TV-team följer Eva Mendes i hela filmen för att som sagt göra ett program om TV-showen och hur det hela är uppbyggt med att dom pratar in i kameran och allt annat som ingår i en dokumentär.
Filmen var väl gjord som en återspegling av det amerikanska samhället där folk gör allt för att hamna i TV och livet i strålkastarljuset.
6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar