onsdag 10 juni 2009

The Last House on the Left


Engelskt tal, ej text
Widescreen 1.76:1
The Last House on the Left är en ny amerikansk terrorfilm från år 2009 som är regisserad av Dennis Iliadis som handlar om några galningar som fritar sin ledare när han åker i en fångtransport. Parallelt med så kör en familj ut till sin mysiga sommarhus i skogen vid en sjö, dottern i familjen möter md hennes bästa vän som jobbar i en affär där kommwr det in en kille och handlar och han säger att han har den bästa cannabisen som finns på hans motellrum så dom kör dit och sitter i sängen och röker på, in i rummet kommer killens pappa och som fritogs och hans lika galna vänner och kipnappar tjejerna och tar med dom ut i skogen och det blir bråk i bilen och bilen kör rakt in i ett träd och dom får gå till fots och galningarna utnyttjar tjejerna.
Galningarna hittar till ett hus som självklart är familjens sommarhus där dom får rum för natten och sedan får filmen en vändning när föräldrarna får reda på att dom har utnyttjat tjejerna och det blir en kamp om liv och död mellan galningarna och föräldrarna.
Filmen var riktigt bra och bjöd på ett snyggt foto, bra skådespeleri, en hel del gore och en riktigt bra historia som man verkligen följde med spänning. En kul grej är att en mikrovågsugn används som vapen som den fungerar när luckan är öppen, vilket det inte görs på riktigt och filmen ska förställa att den utspelar sig i USA men den är inspelad på plats i Sydafrika.
7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar