måndag 2 februari 2009

Joy Ride 2


Joy Ride 2 : Dead Ahead är en amerikansk/canadensisk hillbillyskräck från år 2008 som är regisserad av Louis Morneau.
Engelskt tal, ej text
Widescreen 1.78:1
Ännu en gång får vi stifta bekantskap med den galne lastbilschauffören Rusty Nail som är ute efter nya offer att terrorisera. Denna gången är det fyra ungdommar, dvs två par som är ute och kör för att de ska till Las Vegas. Deras bil går sönder och dom har ingen täckning på mobiltelefonerna, som är ett vanligt knep i filmer så att man inte kan ringa. De hittar ett hus ute i vildmarken som dom tar sig in i. De finner en fin gammal bil ute i garaget som dom lånar. En av tjejerna lämnar sitt telefonnummer på en lapp och skriver att dom ska lämna tillbaka bilen.
Dom stannar till på en vägkrog för att äta middag, där blir en av killarna kidnappad av Rusty Nail. Rusty Nail ringer på deras mobil och berättar att han har en av killarna och om de gör precis som han säger så släpper han killen. Det blir en katt och råtta lek ute på lantsorten och hela tiden får de kämpa för sina liv.
Filmen var riktigt underhållande och bjöd på en hel del spänning och lite gore och naket. Hela filmen är inspelad i Canada, och Las Vegas ligger i USA, lite kul.
7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar