fredag 26 december 2008

Leprechaun 4 - In Space


Leprechaun 4 - In Space
Engelskt tal, ej text
Fullscreen 1.33:1
Leprechaun 4 - In Space är en amerikansk film från år 1996 som är regisserad av Brian Trenchard-Smith.
I denna del 4 av Leprechaunserien är det som vanligt Warwick Davis som spelar den lille irländaren och denna gången håller han till på en avlägsen planet där han vill gifta sig med en söt prinsessa. Han vill bli kung och hon blir då hans drottning. Han luarar henne med att hon gifter sig med honom så får hon massa guld, vilket hon självklart går på.
Paralellt emd det så håller några miltärer till i ett rymdskepp och dom tror att det är rymdvarelser på planeten som dom har fått i uppdrag att förgöra. Dom atr sig till planeten och ser Leprechaun och lyckas att spränga honom till döds och dom tar emd sig prinsessan ombord för att undersöka henne.
På ettt lustigt sätt så återuppstår Leprechaun och är nu ombord på rymdskeppet tillsammans med alla militärerna och han vill hitta sin prinsessa och hon vill hitta henne över allt annat, någon militär lurar han med guld och någon annan lurar han på annat sätt.
Filmen var inte lika bra som dom tidigare tre filmer, men det var ändå helt klart underhållande på ett lite taffligt sätt, men bjöd på en hel del action, lite gore och prinsessan visade brösten.
6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar