tisdag 14 april 2009

Tomb of the Werewolf


Tomb of the Werewolf är en amerikansk varulvfilm från år 2003 som är regisserad av Fred Olen Ray.
Engelskt tal, ej text
Fullscreen 1.33:1 / 4:3
Här har vi en amerikansk lågbudget direkt till DVD film när vi får följa ett amerikanskt mysterie TV-program som blir inbjudna av en man som äger ett gammalt slott i Europa så dom har flygplanet dit med kamerautrustning för att göra reportaget om slottet där det ska finnas en gammal skatt. Dom blir väl mottagna av slottsherren och hans bystiga slottshushållerska som har emot dom med öppna armar.
Slottskvinnan tar med honom ner i källaren där hon visar honom en grav som han inte visste fanns i källaren, det ligger en död person i stenkistan som har ett silverkors i sig, hon övertalar honom att dra ut korset och självklart gör han det och personen i kistan vaknar till liv och det visar sig att det är allas vår favoritgubbe Paul Naschy som spelar en varulv en roll som har han spelat många gånger.
Paul Naschy vaknar till liv och tar död på mannen och kvinnan smakar på hans blod och Paul Nashcy fortsätter sig jakt på nya offer. Kvinnan som har behöver blod för att leva lockar till sig TV-teamet med sin övertalningsförmåga. Filmen var riktigt underhållande och bjöd på Paul Naschy i några scener som varulv, lite gore och en hel del naket.
7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar